Consultoria

Estratègia, seguretat, qualitat

Els teus objectius són els nostres objectius

Què Oferim?

k

Pla estratègic

A partir de l’anàlisi del context, l’ajudem a establir una estratègia per aconseguir els seus objectius.

Formació

Oferim cursos específics sobre sistemes de gestió, riscos, auditories. Cursos del tot pràctics.

~

Seguretat

Amb una eina com ISO 27001, l’acompanyem a evitar riscos i salvaguardar la seva informació.

Consultoria estratègica ISO

Implantem ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i ISO 27001. L’acompanyem en tot el procés.

Producció

Establim indicadors per millorar l’eficiència, la productivitat i evitar malbarataments.

T

Auditories

Disposem d’auditors qualificats per oferir el millor servei i el més acurat, adaptat a les seves necessitats.

Què creiem?

Àrees de coneixement

GESTIÓ DE L’EMPRESA

A partir de la anàlisis de situació de la seva empresa, oferim eines per tal d’aconseguir els objectius. Un pla estratègic per tal de traçar el camí cap al futur, gestió de la qualitat, augmentar l’eficiència, productivitat i acabar amb el malbarataments. A més, auditories a nivell intern com als proveïdors per tal d’obtenir dades I avaluar si tot funciona.

La consultoria estratègica iso aporta la dinàmica per tal de redactar un pla estratègic, fer una avaluació de riscos, anàlisis de context o implantar sistemes de gestió per ajudar-los en el dia a dia.

AUDITORIES

Disposem d’un equip d’auditors qualificats per tal de poder realitzar auditories de primera i segona part, amb les millors garanties. La consultoria estratègica iso els aporta experiència en auditories internes com auditories a proveïdors, amb l’objectiu de verificar el grau de compliment dels requisits.

Realitzem auditories de qualitat, medi ambient, seguretat i salut, seguretat de la informació. Les auditories internes són una garantia de compliment, eficàcia i eficiència del seu sistema de gestió.

SEGURETAT DE LA INFORMACIÓ

Els Sistemes de Gestió de Seguretat de la Informació (SGSI) en base a la ISO 27001 són el mitjà més eficaç de minimitzar els riscos, assegurar que s’identifiquen i valoren els processos de negoci TI, actius i els seus riscos, i s’adopten els controls i procediments adequats. La consultoria estratègica iso en ciberseguretat els ajuda a una adequada gestió de la seguretat de la informació que els permet garantir la confidencialitat, assegurant que només els qui estiguin autoritzats puguin accedir a la informació, garantir la seva integritat, assegurant que la informació i els seus mètodes de procés són exactes i complets i garantir la seva disponibilitat, assegurant que els usuaris autoritzats tenen accés a la informació i als seus actius associats quan sigui necessari i així ho requereixin.

Estem en contacte?

Responsable del tractament, Mirotech Projects, S.L. amb la finalitat d'oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. Legitimació per consentiment de l'interessat. Les dades no se cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Les dades proporcionades es conservaran mentre no se'n sol·liciti la supressió. Pot exercir els drets d'accedir, rectificar i suprimir dades. Dret de reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es)

CONTACTE

info@mirotechsl.com

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca